Σε καραντίνα … και τώρα τι;

Την Παρασκευή το βράδυ ανακοινώθηκε πανελληνίως το κλείσιμο πολλών επιχειρήσεων της χώρας αφού ο ιός covid-19 βάζει σε κίνδυνο ένα μεγάλο ποσοστό συνανθρώπων μας.

Οπότε όλοι κάνουμε ενα βήμα για την κοινωνία και #μένουμε_σπιτι …

Το Zara’s σας παρουσιαζει

5 τρόποι να περάσουμε με τον καλύτερο τρόπο τις μέρες στο σπίτι

1.Ξεκίνα από έξω

Ξεκίνα με αλλαγές που θα βλετιώσουν την εικόνα του σώματος σου! Καλα κατάλαβες…

  • Σωστή διατροφή , αφού τώρα έχουμε άπλετο χρόνο μπροστά μας για μαγείρεμα αλλά και για διατήρηση σωστού προγράμματος .
  • Και γυμναστική καθώς η εξέλιξη του διαδικτύου φέρνει τον προσωπικό μας γυμναστή στις οθόνες μας είτε με πληρωμή είτε μέσω ΔΩΡΕΑΝ προγράμματα που θα βρείτε σε όλες τις πλτφόρμες των social media .

2. Δεν αφήνουμε εκτός το πρόσωπο μας ! Εννοειται πως μιλάμε για skincare

  • Βγάλτε επιτέλους αυτή τη μάσκα από το ράφι που κάθεται άθικτη και δοκιμάστε!
  • Αν δεν έχετε ουτε στο ράφι μια μάσκα δοκιμάστε τα DIY’S να μια λίστα με τα TOP προϊόντα του ψυγειου σας που θα λατρέψουν, η επιδερμίδα και τα μαλλιά σας just mix and match.
  1. Βρώμη
  2. Γάλα
  3. Αυγό
  4. Γιουρτι
  5. Μελι
  6. Μπανάνα

3. Παλιές καλές δεξιότητες

Όλοι έχουμε έστω ένα μικρό κρυφό hobby που το έχουμε παραμελήσει εξ’ολοκλήρου. Ξεσκόνισέ το και πιάσε δουλειά. Πολλές φορές η ρουτίνα μας κάνει να ξεχνάμε τον εαυτό μας και τα πράγματα που μας γεμίζουν, και μ’αυτό τον τρόπο χάνουμε όλο και περισσότερο «την ενέργεια» και την έμπνευση μας. Βρές το μικρό «ξεχασμένο» πράγμα που σε γεμίζει ! Αν δεν είναι ξεχασμένο ακόμα καλύτερα εκμεταλεύσου το στο έπακρο βρές τον εαυτό σου.

4. Ολοκλήρωσε όσα έχεις αφήσει στη μέση

Η τεράστια στοίβα με τα ρούχα που πρέπει να αποφασίσεις να πετάξεις. Η πρακτική που πρέπει να κάνεις σε αυτό που δεν είσαι και «τόσο καλός».Το μάθημα που χρωστάς εδώ και 3 χρόνια και μονίμως το αποφεύγεις. Και πολλά ακόμη που μάλλον τώρα ήρθαν στο μυαλό σου … ΣΗΚΩ και πάρε την κατάσταση στα χέρια σου ξεκίνα σήμερα να τελειώσεις αυτά που έπρεπε προ πολλού να κάνεις .

5. Και αν όλα κλείσουν έχεις ακόμα χαρτί και στιλό

Πάρ’τα στο χέρι σου και ξεκίνα …

Ξεκίνα να γράφεις όσα θέλεις να έχεις και να κάνεις, θέσε στόχους και φτιάξε πλάνο… Ανακάλυψε τον εαυτό σου όσο έχεις χρόνο και μόλις επιστρέψουν όλα στο κανονικό τους ρυθμό, έλα να σε περιποιηθούμε και ξεκίνα τη δράση…

#stay_home, dream, plan, do


Η ομάδα του Zara’s